Locatie

Oostenrijk

Reisverloop

Dag 1

Vertrek. De reisroute verloopt langs Keulen en Frankfurt naar München. Onze autocar brengt ons zorgeloos naar het Zillertal. Onderweg lassen we verschillende stops in. We worden in het hotel ontvangen met een welkomstdrankje. Ondertussen krijgt u er informatie over het hotel. U behoudt uw glas als souvenir. Aansluitend diner en overnachting.

Csm familie pachmair af73e93b08

Dag 2

Na het uitgebreid ontbijtbuffet maken we onder leiding van een plaatselijke gids een dorpswandeling tot aan de Pankrazberger Wallfahrtskerk. Hij heeft ook iets “geestelijks” bij de hand. Vrije tijd voor het middagmaal. In de namiddag maken we een rondrit per Oldtimer-tractor doorheen de streek. We sluiten de middag af met een gezellige “Kaffeejause” (koffie met gebak) in het dorpscafé. Avondmaal in het hotel. Aansluitend begin van “hotel Pachmair’s Zillertaler Musikantenparade” met trio Hochtirol. Overnachting.

Img

Dag 3

Na het ontbijtbuffet in het hotel genieten we van een prachtige panoramarit door het Zillertal via Zell am Ziller naar Mayrhofen en de Hintertuxer gletsjer. Gelegenheid voor een kleine wandeling tot aan de gletsjerwaterval. Of u kunt de “Gletscherbahn” nemen tot aan het Tuxerfernerhaus op 2.660 m. Of u kunt gewoon genieten van de omgeving en het prachtig uitzicht op de gletsjer. Vrije lunch. Terug naar het hotel via Aschau en Kaltenbach. In het hotel genieten we van een heerlijk grillbuffet. Vanavond staat er een optreden van Zillertaler Haderlumpen of Marc Pircher of Zellberg Buam of die Fetzigen aus dem Zillertal op het showprogramma. Overnachting in het hotel.

Zillertaler Haderlumpen Haderlumpenmadl Offizielles Musikvideo

Dag 4

In de voormiddag bezoeken we de kaasmakerij in Fugen, achteraf mogen we ook even proeven. In de namiddag rijden we naar het gekende glasblazerstadje Rattenberg. Bezoek aan het stadje, de plaatselijke kerk en grot en een glasblazerij.’s Avonds opnieuw een speciaal diner met aansluitend “Festkonzert der Bundesmusikkappelle Uderns” of Da Zillertaler und die Geigerin. Overnachting in ons hotel.

Rattenberg kisslinger kristall glas kisslinger

Dag 5

Ontbijtbuffet in het hotel. We rijden naar de Olympische stad Innsbrück: stadswandeling langs de Hofburg, het “Gouden dak”, bezoek aan de Domkerk en de Maria Theresienstrasse. Vrije tijd en gelegenheid tot middagmaal. Na de middag rijden we naar het grootste meer van Tirol, de Achensee met gelegenheid tot boottocht en vrije tijd in Pertisau. Terug naar het hotel waar we genieten van een overheerlijk diner. We sluiten de avond af met een optreden van Rita & Andreas – de stemmen van het Zillertal. Overnachting in het hotel.

Innsbruck stadswandeling 223 0 xl

Dag 6

Na het ontbijtbuffet rijden we via de Gerlospass naar de wereldberoemde Krimmler watervallen. Vrije tijd om het natuurschoon te bewonderen. Verder naar Kitzbühel. Vrije tijd voor het middagmaal. Vervolgens rijden we door het romantische Brixental en de Kitzbüheler Alpen. Na zonsondergang barst de originele Tiroleravond los met het optreden van de bekende “Brauchtumsgruppe d’Alper” en de Zillertaler Vagabunden. Overnachting in het hotel.

Zillertaler vagabunden

Dag 7

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag. Vrij middagmaal. ’s Namiddags rijden we over de Hochfügener Strasse tot in het skigebied van Hochfügen. Wie wenst kan genieten van een gezellig terrasje of een kleine wandeling tot op de Pfunds-Alm maken. Terug naar het hotel waar we de avond afsluiten met een gezellige dans-en sfeeravond van de Zillertalse entertainer Mario K.

Dag 8

Ontbijtbuffet in het hotel. Onze onvergetelijke muzikale vakantie loopt helaas ten einde. Via de Duitse autobanen beginnen we onze terugreis, met regelmatige stops. Verder via Frankfurt naar Keulen en Aken naar uw afstapplaats.

Hotel

Hotel Pachmair **** in Uderns

179803

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
  • Wijn, bier en alcoholvrije dranken bij de diners in het hotel
  • ‘s Middags koffie met gebak in het hotel (als we in het hotel zijn)
  • Themadiners, avondshows en –optredens (zoals vermeld in programma)
  • Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Eventuele toegangsgelden
  • Alle overige dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering
Csm hausansicht von oben 0e9462ab15