Locatie

Oostenrijk

Reisverloop

Dag 1

Langs de autobaan via Aken, Bonn en Koblenz, met gelegenheid tot ontbijt en middagmaal onderweg, naar Ulm. Via Bregenz naar ons hotel in Stuben. Avondmaal en overnachting.

Apres post 3 2016 33 large

Dag 2

Ontbijt in het hotel. Vrije voormiddag in Stuben. Om 11u00 worden we verwacht voor de welkomstcocktail met aansluitend het middagmaal. In de namiddag met de bus naar St. Anton voor een geleide wandeling in de boeiende omgeving, waar we kennis maken met de lokale fauna en flora. ’s Avonds gaan we hobbykoken, we maken zelf ons avondmaal klaar. Overnachting.

Bregenzleukefoto

Dag 3

Ontbijt. Uitstap voor een ganse dag. Over de Flexenpas door Bregenzer Wald naar Bregenz. Na de middag naar Lindau, het eilandstadje in de Bodensee. Boottocht naar Bregenz. Nadien terug naar hotel voor avondmaal. ’s Avonds kunnen we nog een diavoorstelling over de winters in Stuben bijwonen. Overnachting.

2012 647

Dag 4

Ontbijt in het hotel. In de voormiddag Grillparty: u vist uw eigen forel, die u daarna kan grillen en opeten. Na de middag lichte wandeling langs de rivier de Lech. ’s Avonds wonen we een typische Tiroleravond bij. Overnachting in het hotel.

Csm SPA 10 1400x710 ddb895674f

Dag 5

Na het ontbijt maken we een daguitstap naar het Ötztal. Bezoek aan de grootste waterval van Tirol, de Stuibenfall. Bezoek van de Rettenbach- en de Tiefenbach gletsjer (bij goed weer). Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Stuibenfall2

Dag 6

Na het ontbijt maken we een uitstap naar Het Vorstendom Liechtenstein, met zijn 160 km2 één van de kleinste staten van Europa. Vaduz, liefdevol ook “Städtle” (stadje) genoemd, is hoofdstad van het kleine Vorstendom Liechtenstein. Klein maar fijn: het Vorstendom Liechtenstein mag dan wel een van de kleinste staten zijn, maar het is bijzonder rijk aan geschiedenis en tevens een economische macht. De levendige oude binnenstad van het “Städtle” nodigt tot flaneren uit. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

Vaduz2

Dag 7

Doorheen het Klöstertal naar de Duitse grens. Via de Duitse autobaan langs Ulm en Heilbronn met gelegenheid tot vrij middag- en avondmaal onderweg. Verder door naar uw oorspronkelijke opstapplaats.

Bregenz

Hotel

Hotel Apres Post *** in Stuben am Arlberg

Apres Post Hotel Kloesterle Stuben am Arlberg Hotel outdoor area 26342

Praktisch

Inbegrepen

  • Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
  • Verblijf op basis van vol pension in een tweepersoonskamer
  • Tiroleravond, hobbykoken, forelvissen, filmavond
  • Luchthaventaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen

  • Niet vermelde toegangsgelden
  • Alle dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie- en reisbijstandverzekering
Silvretta