Locatie

Bristol

Reisverloop

Dag 1

Vroeg vertrek via Gent en Duinkerke naar Calais. Overtocht per ferry naar Dover. Verder over de Engelse snelwegen richting Bristol, met onderweg een bezoek aan Bath, een heerlijke stad met veel ambiance en heel veel winkelplezier. De kerstmarkt van Bath is uitgeroepen tot één van de beste in Engeland. Nadien door naar ons hotel in Bristol voor avondmaal en overnachting.

Bath Christmas Market

Dag 2

Ontbijt. We vertrekken naar Cardiff, de thuis van een heel sfeervolle kerstmarkt. De knusse houten stalletjes en chalets liggen boordevol met feestelijke lekkernijen, mooie, handgemaakte kerstdecoraties en natuurlijk kan je hier ook genieten van een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk. In de namiddag terug richting Bristol voor vrije verkenning van de stad. Wandel door het centrum en proef eens de typische Engelse lekkernijen zoals fish & chips of sausages, of breng een bezoek aan de kerstmarkt. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Gallery 1509365300 rexfeatures 7449292o

Dag 3

Na het ontbijt rijden we naar Winchester voor bezoek aan de kerstmarkt, die met zijn 350.000 bezoekers per jaar tot de grootste van Europa behoort. Nadien rijden we
terug naar Dover voor de overtocht naar Calais. Over de Franse en Belgische autosnelwegen naar uw oorspronkelijke opstapplaats.

L83 christmas tree presents

Hotel

Aztec Hotel & Spa ****

De elegante slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, hebben een satelliettelevisie en een luxe badkamer met zachte badjassen en designer toiletartikelen.

101050633

Praktisch

Inbegrepen:
- Overtochten Calais – Dover heen en terug
- Reis per luxe autocar met bar, toilet, dvd en airco
- Verblijf op basis van half pension in een tweepersoonskamer
- Baantaksen, BTW & garantiefonds

Niet inbegrepen:
- Eventuele toegangsgelden
- Alle dranken en persoonlijke uitgaven
- Annulatie- en reisbijstandverzekering

Vreemde munt: £ Engelse Pond

Cy Nz Q Ed XAA Ab Bif